joel-content-marketin-seo-tekstschrijver

Mijn naam is Joël Broersma. Van kinds af aan las ik boek na boek. Ik schreef met mijn werkstukken op de basisschool en het voortgezet onderwijs, net zoals iedereen. Maar dan zonder moeite.

Daarna studeerde ik fysiotherapie in Groningen. Voor het voltooien van mijn bachelor scriptie stond 400 uur verspreid over 10 weken. Veel van mijn studiegenoten ploeterden om het op tijd af te krijgen.

Ik was binnen 100 uur klaar.

Als fysiotherapeut schreef ik mijn rapportages snel tussen cliënten door, terwijl mijn collega’s klaagden dat er geen tijd was om goed te rapporteren.

In 2018 schreef ik wekelijks in het Engels over mijn persoonlijke ontwikkeling op mijn eigen blog. Daarnaast schreef ik reisblogs en ontwikkelde ik meer en meer affiniteit met het schrijven van online content.

Eind 2018 meldde ik mij aan op online freelance platforms. Sindsdien schreef ik zowel in het Engels als Nederlands SEO-teksten, blogs en marketing artikelen. Mijn teksten worden gebruikt door personal trainers, gezondheidswebsites, affiliatie marketingwebsites en blogs. Ik werk met cliënten van over de hele wereld.

Ik combineer mijn passie voor gezondheid en fitness met een vlotte pen. Ik schrijf makkelijk, ik werk doelgericht en ik ben efficiënt. Ik stel de juiste vragen om je schrijfdoel te achterhalen. Bovendien sta ik op ieder moment in het schrijfproces voor je klaar en denk met je mee.

Joel luistert goed naar je wensen en vertaalt dit uitstekend op papier. Keer op keer weer een unieke tekst van hoge kwaliteit. Daarnaast raffelt hij grotere projecten niet af. Ik ben zeer tevreden met zijn diensten en hoop nog lang met hem samen te werken.

Floor Zijlstra

Web Developer