Waarom een blog laten schrijven?

Je blog is dé plek waarmee je kan communiceren met je cliënten en volgers. Daarnaast is het een uniek medium om potientiële klanten aan te trekken. Daarom is het een goed idee om regelmatig een blog te laten schrijven.

Als je regelmatig een blog post vindt Google je website aantrekkelijker. Een blog is daarom een goede vorm van Search Engine Optimization (link naar SEO tekstschrijver).

Schrijf een blog om je clienten te laten zien dat je weet waar je het over hebt. Een goede tekst, waarin je de pijn van je cliënt verzacht. Wellicht letterlijk, in ieder geval gevoelsmatig.

Stel je voor, je websitebezoekers stellen regelmatig de vraag: “hoe kan ik het beste rugpijn voorkomen?”. Gebruik deze vraag om een antwoord te schrijven. Laat zien dat je je cliënten begrijpt, informeer ze en geef ze iets mee om over na te denken. Om hun rugpijn aan te pakken. Zodoende vergeten ze ook jou niet.

Wees niet bang, en geef informatie prijs waar iemand je normalerwijs voor betaalt. Dit is juist de kennis waarmee je je onderscheidt en de aandacht trekt. Want dat soort kennis vind je niet op Google.

Heb je het idee, maar geen tijd of zin om het zelf te doen, dan verzorgt een freelance blog schrijver je teksten.

 

Wat doet een blog schrijver?

Een blog schrijver formuleert pakkende teksten voor je blog.

Een idee in je hoofd hebben is namelijk één. Schrijven is tien. Er zitten nog een aantal stappen tussen. Een freelance blogschrijver helpt je met het uitlijunen van jouw idee en het doel wat dat je voor ogen hebt. Wat jij wil overbrengen omzetten in een tekst waar je lezers mee aan de slag kunnen.

Maar er is nog meer.

Met de juiste insteek helpt een ervaren blog schrijver je bij het creëeren van een duidelijke call to action. Zoiets als: “maak nu gebruik van mijn service!”, of “maak direct een afspraak!”. Zonder het te zeggen natuurlijk.

 

Waarom een blog van TextinMotion?

Ik schreef en informeerde het publiek van personal trainers en van websites over gezondheid, fitness en bodybuilding. Zowel in het Engels als in het Nederlands. Ik gebruik professionele medische-, gezondheids- en fitness kennis om een uniek blog te schrijven. Eentje die je lezers doet denken, en in beweging zet.

Joel is erg prettig om mee samen te werken. Hij is stipt, communiceerd goed en de stukken die hij aanlevert zijn fijn om te lezen.

casperroseboom-blog-laten-schrijven

Casper Roseboom

Eigenaar ZweetMeet.nl