joel-content-marketin-seo-tekstschrijver

Je cliënten lopen met rugpijn en overgewicht rond. Je werkt met ze, maar daarna gaan ze weer. Komen ze weer terug? Dat weet je niet.

Maar dat is nog niet alles.

Je hebt een schat aan kennis waarvan je wel eens denkt, als die persoon dat nou zou weten… Dan zou die veel gezonder zijn.

Helaas zit je in de sportschool of in je fysiotherapiepraktijk achter gesloten deuren. Alleen als je cliënt betaalt, krijgt hij je kennis.

Toch kan het anders.

Als je die kennis strategisch inzet kun je er zowel cliënten mee helpen, als nieuwe cliënten aantrekken, als oude cliënten terug laten komen.

Dat klinkt te mooi voor woorden!

Dat is het niet.

Door het uitgeven van content zoals blogs, ebooks, flyers en e-mail vestigen we de aandacht op je onderneming. Afhankelijk van je doelen zorgen we ervoor dat mensen constant aan je herinnerd worden, en weten met welke problemen ze bij je terecht kunnen.

En dan doen we nog meer. Indien nodig maken we een nieuwe website, SEO-optimalisatie (beter gevonden worden door zoekmachines) en een passend content marketingplan.

Als fysiotherapeut met meer dan vier jaar ervaring begrijp ik jouw wereld en die andere, de digitale kant. Ik heb een duidelijk beeld van je cliënten en ik begrijp dat je weinig tijd hebt. De volgende cliënt zit namelijk al in de wachtkamer.

Daarbij zoek ik naar de motivatie achter je doelen zodat we daadwerkelijk een oplossing op maat creëren. In dit proces denk ik opdracht overstijgend. Ik verbind de lijntjes tussen wat je in de behandelkamer en de sportschool doet en wat je wil bereiken met je digitale platformen.

Joel luistert goed naar je wensen en vertaalt dit uitstekend op papier. Keer op keer weer een unieke tekst van hoge kwaliteit. Daarnaast raffelt hij grotere projecten niet af. Ik ben zeer tevreden met zijn diensten en hoop nog lang met hem samen te werken.

Floor Zijlstra

Web Developer